GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN - Kürtün Borsa İstanbul Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kürtün Borsa İstanbul Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okul 0456 711 6435 Pansiyon711 6697
Adres
CAMİ YANI MAH. EYÜPOĞLU CAD. NEZİHE KOLOĞLU ÖĞRENCİ YURDU BLOK NO: 6 İÇ KAPI NO: 310 KÜRTÜN / GÜMÜŞHANE
Vizyon
Çevresine, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek; Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı; mezunlarımızı kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın üniversitelere yerleştirip, başarılı ve mutlu insan yetiştirmektir.
Misyon
Büyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup, geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, yüksek öğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen; ilimizin her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmaktır.
Yatakhane Koğuşu :18
Öğretim Şekli :YATILI VE GÜNDÜZLÜ
KALOLİFER
Ulaşım